La mala defensa de l’últim període, clau en la remuntada gironina, que li va donar la volta al partit en el darrer atac.

Dissabte ens visitava al Sílvia Domínguez un dels rivals de la part alta del grup, i en un primer quart amb un intercanvi de cistelles, amb Marc Camins com a referent ofensiu es va arribar al final de 1er quart amb el resultat de 24-23.

El segon període es va mantenir la tònica de la igualtat, i tot i que el CEB.Girona semblava que intentava escapar-se en el marcador (30-35 min.16), Àlex Medio i Jordi Sànchez van encarregar-se de que la igualtat es mantingués en la finalització del segon període arribant al descans 39-39.

La represa va ser quan es van veure els millors minuts del nostre equip, que amb un 17-5 de sortida de vestidors semblava que volia trencar el partit (56-44 min.27), però el CEB.Girona va endurir el treball a pista defensiva fins aconseguir escurçar el marcador al 65-61 de final del 3r període.

En el darrer quart es van canviar els papers, fruit d’una fluixa defensa de l’1×1 es van concedir moltes cistelles sota cistella del CEB.Girona que aconseguia posar-se al davant en el marcador després de molts minuts, a menys d’un minut pel final (74-76). Va ser aleshores quan va agafar la responsabilitat Marc Camins que va treure una falta personal mentre llençava de 3 a falta de 17 segons per finalitzar, i que va anotar els 3 tirs lliures. Tot depenia de la última defensa amb 17 segons per jugar-se un desajust defensiu va fer que Toni Espinosa quedés sol per anotar un triple a 4 dècimes pel final, la última jugada Eric Forné intentaria anotar un triple que no va entrar i la victòria va marxar cap a Girona.