SÉNIOR FINQUES BADALONA:
Les franqueses 43-41 sénior fem
Partit de molts errors tan davant com darrere que ens porta a regalar moltes boles i donar massa oportunitats al rival. Final ajustat on fallem l’últim tir per empatar i forçar la pròrroga. Jugadora del partit després d’uns partits sense jugar Laura Solé posant intensitat al partit.

JUNIOR B:
JUNIOR B 76 – DIAG. MAR 69
Guanyem al líder en el partit més complet que hem fet aquesta temporada. Només hem perdut 1 quart ( d’1) i la màxima avantatge que ens han agafat ha estat de 5 punts al 2n període. Segona part per davant gairebé tota l’estona de 3-4 punts fins que a 2 min s’han posat x davant però hem fet un bon final de partit.
Millor jugador: Dani Montaña i destacar la primera part brutal de Carles Beneded amb 3 triples gairebé seguits

CADET A:
PENYA 84 – CADET A 43.
Avui és un resultat molt injust. A falta de 12min per acabar el partit perdíem d’11. Que l’entrenador de la Penya ens digui que és l’equip que més problemes li hem posat diu molt dels primers 27 minuts que hem fet. Els últims 13 són un drama, morim físicament, juguem amb moltes situacions amb inferioritat. Molt content dels primers 27 minuts competint contra un equip que físicament te 4 jugadors de 2m i nosaltres 4 de 1,50

CADET B:
UEM 65 – 39 Cadet B
Arrenquem dubitatius en defensa, cosa que els rivals, amb superioritat física evident aprofiten. En atac tenim poca paciència i no anotem, final 1r quart 17-7.
El 2n millorem la defensa, en 9 minuts parcial 7-10, en atac seguim molt individualistes. L’últim minut ens fan 5 punts amb molta sort que ens deixa un regust amarg, 30-17.
A mig 3r quart ens posem a 7 punts, però les rotacions ens penalitzen i s’escapen en pocs minuts.
Comencem el darrer quart 17 avall i mentalment enfonsats, a poc a poc eixamplen distància fins al marcador final.
MVP: Guillem Sánchez, una gran defensa i en àtac tot i que l’afecta molt l’anarquia imperant va ser molt disciplinat.
Menció especial a en Marçal Montferrer que no va poder acabar el partit per lesió lleu i no el vam voler forçar, però va ser un destacat artífex en els 2 parcials en què vam fer millor joc.
Agrair a l’Àngel Ortega de l’Infantil la gran tasca que va fer a ambdós costats de la pista.

CADET C:
Sant Gervasi-2 – 90 / Cadet C – 23
Superioritat física insultant que no ens deixa fer res acompanyada d’un arbitratge massa permissiu als contactes.
Nosaltres, entrenador i jugadors, per sota del nostre nivell.
Destacar i agrair la presència i el treball dels 4 infantils convocats.

INFANTIL:
Sant Gervasi 33-Infantil 60
Partit per recuperar sensacions, on des del principi tornem a ser els que érem, defensem tota pista i correm a la contra, ens posem més 20 al tercer quart i ja no hi ha més història, 7 quart en relaxem perquè anem més 35, i últim quart tornem a prémer i acabem més 27.
Jugador destacat: Martí Enriquez

PRE-INFANTIL:
Pre infantil 54 – 45 CB Argentona.
Partit on hem començat rebent un parcial de 0-8, sortint adormits i amb una defensa bastant fluixa.
Ens ha costat molt entrar en el partit, jugant descontrolats en atac i sense masses bones defenses (deixàvem que juguessin fàcil) i a més, sense massa encert en l’àmbit ofensiu, cosa que ha provocat que ens passéssim -12 en alguns moments del partit.
A l’arribar a 5è quart sembla que ens hem activat i tots els jugadors, des del 1r a l’últim, ho han donat tot i s’han esforçat al màxim.
Podríem dir que hem aconseguit remuntar per les ganes que han posat els jugadors, cosa que va fallar en l’últim partit i que després del treball entre setmana estem molt contents que hagi canviat.
Molt orgullosos dels nens que han aconseguit seguir remant després de veure com anaven bastant per sota del marcador i molt contents de la feina feta.
Cal destacar al Esteban com a jugador del partit.

MINI FEMENI:
Mini Femení perdem de molt contra AECAM. 15-65
Partit bastant fluixet, sobretot ofensivament. Avui, hem tingut infinitud de problemes per rebre pilota quan trèiem de fons i de banda, on no hem aconseguit generar-nos espai i no generàvem línies de pase clares. A part, hem anat dormides mig partit, sense moltes ganes de fer el nostre treball i desestimant la feina feta per les pallisses que hem rebut quart rere quart. Tot i això, els últims quarts hem fet un petit canvi de xip i hem començat a atacar agressives, treient faltes i bàsquet sota l’aro. Avui, destacar una acció: passe de l’Aledis a la Èlia sobre un tall i finalització amb bàsquet. Sembla que no és gran cosa, però per nosaltres és una mostra del pas endavant que estem fent.
En defensa, no hem estat malament però tampoc excel·lents. Progressivament veiem ajudes defensives (encara mal fetes) però amb intenció de parar pilota. La posició bàsica 1c1 encara no és gens correcta, i el rebot ens torna a passar factura. Tot i així, repeteixo, no hem estat malament en defensa.
Per mi, ha sigut un partit per veure què ens costa treballar i com ho podem enfocar per millorar. A poc a poc i amb bona lletra, van sortint conceptes treballats. El més important: han gaudit i han treballat com a equip, i això és del que estem més orgullosos.
Jugadora destacada: Lali Gutiérrez