SENIOR A FEMENI:
Sènior fem 56-61 sant Celoni
Partit on el rival surt per totes des del minut 0 i nosaltres no despertem fins al tercer quart. Tot i així només perdem de 5 que sempre és bo per la tornada. Hem de seguir treballant i tornar a recuperar la defensa que tant ens ha ajudat fins ara. Jugadores del partit Núria Gurrera i Tíscar Navarro.

JUNIOR B:
Bàsquet Neus 68 – Junior B 57
Fem un partit molt fluix i perdem contra un equip inferior a nosaltres pero més dur. Aguantem 3 períodes (comencem -1 últim quart) i hem fet un desastre d’últim quart, perdent pilotes, estrellant-nos i desquiciant-nos.
Tot i el mal partit la diferencia principal és que ells fallen 8 tirs lliures i nosaltres 22, i sense exagerar, haurem fallat 7-8 tirs fàcils de sota cistella i així és impossible competir contra ningú.
Jugador destacat: Arnau Millaruelo

CADET A:
CADET A 61 – CAPPONT 69

Fem el pitjor partit de la temporada, sobretot en sacrifici, treball i esforç. Avui ha tocat que tots els errors sempre era del company i l’esforç l’havien de fer uns altres. Tenim algun jugador que li costa molt aguantar un 1×1, i que quan ens peguen desapareixem del partit en moltes ocasions. Una derrota que arriba tard, ja que portem massa partits en els quals creiem que som més bons del que som i algun dia hi havia de sortir creu. Res a destacar del partit perquè, tot i anar ajustats, 0 sensacions de jugar a res avui.
Jugador destacat: Samu Ruiz. Sent el primer partit que doblava, ens ha ajudat. Una actitud de 10 i el millor jugant sense pilota. Almenys ell ha treballat tot el partit

CADET B:
Cadet B 48 – 61 Círcol Catòlic BDN
Per on començar… per mi.
Vaig errar el plantejament, volent animar-los a superar-se els vaig elevar massa les expectatives i al començar malament el partit ens ha sobrepassat la pressió. Després no he estat gaire encertat, però és esgotador que depenguin tant que estigui a sobre d’ells i no tenia un bon dia.
Pel que fa als jugadors, 30 minuts de naufragi.
Més de 30 rebots ofensius rivals abans del descans. I el rival passant a banda i tallant pel centre es quedaven sols cada vegada. S’ha treballat tota la temporada i havíem fet vídeo i scouting aquesta setmana per avisar-ho… res.
3er quart similar, amb més control del rebot defensiu. Fora de partit, desconnectats, estem fent la xerrada de descans entre quarts i mirant escalfar atentament els rivals del junior. Els envio a pastar fang.
Comença el quart -19 i, miracle, defensem el que havíem entrenat 6 minuts, parcial 13 – 2, ens posem -8.
Un miratge, i els darrers 4 minuts ens desinflem.
MVP: Jan Mateu, el jugador del C és una assegurança tant en defensa com atac. Sempre dur, intens i ben posicionat. En atac reboteja, acompanya, llegeix que necessita l’equip.

INFANTIL:
Infantil 55-70 Vilanova

Primer partit de la segona volta i ens resulta una jornada molt fluixa, venint d’una setmana paupèrrima d’entrenaments, cosa que ens ha passat factura. Hem sortit amb la mentalitat que jugàvem contra un equip el qual ja havíem guanyat i pensàvem que ho teníem tot fet abans de començar el partit.
La sorpresa ens arriba al primer quart quan ens topem amb un equip amb molt d’encert, sobretot de 3, i amb unes ganes de deixar-se la pell al parquet que avui nosaltres hem trobat molt a faltar. Mantenim el nivell del primer quart durant els següents tres períodes i marxen de 13 al descans.
A la segona part hem vist la millora d’intensitat per part dels nostres i a poc a poc hem anat entrant en el partit, fins que un parell de pèrdues i males transicions defensives ens han fet tornar al -13 del descans. Els dos últims quarts han sigut, potser, els millors del partit, on hem jugat de manera alegre i movent molt bé la pilota, però, malauradament, no hem sigut capaços de donar-li la volta al marcador donada la diferència que arrossegàvem des del descans.

MVP: Arnau Macías

PRE INFANTIL:
Cb Calella 73 – 45 Pre infantil. 
Mal partit.

Sortim de Calella amb un mal sabor de boca, ja que sembla que hem fet un pas enrere sobretot el que hem treballat fins ara.

En atac, hem tornat a veure  que el primer que arriba se la tira i en defensa no hem aguantat ni un 1c1 i les ajudes han estat dolentes, sense posar-nos davant del que entrava.
El balanç defensiu ha estat el pitjor de l’equip, ja que la majoria de punts ens els han fet corrents.
A part de tot això, s’ha notat un dèficit de ganes enorme. En accions en què no fa falta tècnica com anar a pilotes dividides o al rebot, ens han passat per sobre demostrant que bàsicament ens han guanyat per ganes.
Hem de seguir treballant de valent per acabar de polir aquestes coses! 💪🏼
Jugador del partit Esteban, únic jugador que ha anat al 100% tota l’estona i que en atac ha jugat en equip.

MINI B:
Aquest cap de setmana el Mini B juguem dos partits,
El primer fora, (Calella 63 – 72 Mini B) partit on per primera vegada sortim des de el primer quart estant pel partit i demostrant que tenim ganes de guanyar. Ens segueix fent mal la nostre defensa, sobretot el balanç defensiu i permetre passes llargues, durant el partit va haver millora, però necessitem fer un pas més defensivament. Ofensivament, juguem molt més oberts, amb espai, i trobem molts més passes en talls per finalitzar i moltes més situacions d’1×1 on finalitzem sols. Per últim, cal destacar que des de la banqueta s’ha estat animant des de l’inici del partit, estaven tots ficats dins el partit, i això s’ha notat moltíssim a pista!

El partit de diumenge és molt diferent d’aquest primer: Mini B 43 – 69 CBAlella, juguem contra els primers de la lliga, que segueixen amb 0 derrotes, sabíem que era un partit complicat, un equip de segon any físicament més potent que nosaltres. Tot i les dificultats que això ens comporta, no repetim el que havíem fet bé dissabte, tornem a sortir empanats durant la primera part de partit i sense caràcter guanyador com a partits anteriors. Fins al 6è quart no transmetem voler lluitar per la victòria i ja és massa tard. En defensa repetim els mateixos errors i l’Alella ens ho castiga més, en atac estem massa quiets, i no generem res, ens costa molt tirar a l’cèrcol. Els últims dos quarts ens posem les piles i demostrem que podíem competir el partit si l’actitud fos l’adequada.
MVP: Arnau Azuaza

MINI FEMENI:

Sant Pol 66 – 16 Mini Fem.
Avui juguem contra el millor equip de la lliga, i així i tot surto molt satisfet del partit. En atac, tenim menys problemes per pujar la pilota, però encara ens costa generar primeres línies de passe quan ens defensen correctament. A part, avui el treball de recepció de pilota no ha sigut gens , molts passes perduts i pilotes descontrolades a causa d’això; d’altra banda, surten situacions on donem continuïtat al nostre bot fins a trobar una situació d’avantatge ofensiu, i també m’agradaria destacar la verticalitat a l’cèrcol per finalitzar mostrada per algunes jugadores, d’on en molts cops hem tret falta o bàsquet.
En defensa, en l’àmbit individual fem un pas endavant, on agafem l’hàbit d’activitat constant de cames i braços, i això ha sigut el factor clau que ha provocat que l’altre equip tingués més dificultats per atacar l’1c1 respecte el partit a casa contra elles. Així i tot, hem d’aprendre a negar el mig i, encara més important, a fer CAIXA per no encaixar tants bàsquets sobre rebots ofensius.
En conclusió, avui hem vist una millora de l’equip en el primer partit de tornada de la lliga. Diverses jugadores van agafant confiança en elles mateixes i això és importantíssim per provar i experimentar. No hem de tenir por a l’error, perquè si ens equivoquem millorarem, i si millorem creixerem com a equip i com a persones. Em quedo amb com viuen les nenes els partits, amb il·lusió, ganes, esforç i diversió, i al final és això el que hem de fomentar abans de qualsevol altra cosa.
Jugadora destacada: Ivana Benito

PREMINI A:
Bàsquet Neus 32-75Premini
Partit que hem començat fluixos, amb poca actitud i confiats, i que hi ha mesura que avançava hem començat a despertar.
Ofensivament bastant egoistes, ens ha costat moltíssim aixecar el cap tot i que els cops que ho fèiem trobàvem passes fàcils sota l’aro. Inclòs he començat a veure coses interessants que encara no hem treballat i que m’ha agradat molt veure-les.
Defensivament hem anant augmentant la intensitat a mesura que avançava el partit, bon nivell de 1vs1 en la majoria dels nens, que ens permet robar pilotes. Tot i que ens costa barbaritats agafar rebots forts i lluitar per pilotes a terra.
En general estic content, has seguit treballant!
Jugador de partit: Genís Nus