JUNIOR B:
Junior B 95 – M.Rubí 59
Partit dominat des del minut 1 al 40, on els primers 15 min agafem una renda de 22 punts i ja no ha tingut més història.
Defensivament cada cop sabem llegir millor quan hem de saltar al 2×1 i això ens dona moltes opcions de superioritat. Ofensivament encara ens costa jugar ordenats, però és una victòria que ens ha de fer veure que es comença a guanyar defensant.
La part positiva és que guanyem de 36 jugant els 11 entre 16 i 23 minuts i anotant tots.
Jugador destacat: Arnau Millaruelo

CADET A:
CN. Sabadell 67 – Cadet A 69
Avui tenim partit molt complicat, ja que anàvem al camp dels 2ns i sense en Pol, el nostre millor jugador fins a día d’avui..
Inici d’intercanvi de cistelles, però molt tous defensivament fa que ens agafin un marge de 6-7 punts al minut 6 que mantindrien fins al descans.
Tercer quart encara arrenquem pitjor i ens agafen una avantatge de 10 punts, que a poc a poc a còpia de pujar el nivell defensiu ha fet que ho reduíssim per acabar a -5 a final d 3 quart. Últim quart tota l’estona al darrere 6-7 punts fins que hem encadenat 3 defenses bones i a falta de 7 segons ens hem posat x davant amb 2 tirs lliures de en Jan Camps. Tot i defensar malament la última situació i regalar una falta acabem guanyant de 2 un partit de molt curro.
No hem deixat de creure en cap moment ni estant -10 i sabent que el nostre millor jugador no entraria encara que s’escapes el partit.
Millor jugador: Gabriel Bornay

CADET C:
Cadet C – 51 // Parets negre – 77
Iniciem el partit mig adormit, sense balanç defensiu, sense rebot i sense comunicació en atac.
Durant el 2on quart millora el nostre rebot, trobem les passades escaients, anotem amb facilitat i igualem el parcial ( 18-22 en aquest quart )
Al 3er quart ens sorprèn la seva defensa zonal. La nostra tècnica i tàctica individual actual no és suficient i ens destrossa la nostra bona dinàmica ( 8-22 aquest quart ) però millora durant el període i segueix millorant a l’inici del darrer, on obliguem a l’entrenadora rival a treure la zona i tornar a individual. Gestionem bé el canvi ( 17-16 ) que ens permet guanyar el quart.
Molt contents per l’evolució de l’equip, avui destaquem en aquest apartat en Dídac Anula.

PRE-INFANTIL:
ARENYS59/ PRE-INFANTIL64
Avui comencem els 2 primers quarts despistats al darrere i ens fan bastants punts de contraatac, ja que sortim adormits, per sort al següent quart aconseguim parar els seus atacs i nosaltres fent-ho molt bé tant al davant com al darrere arribem a igualar el marcador. Ens anem a la mitja part per davant en el marcador. Els darrers quarts mantenim el marcador amunt continuant amb un bon atac i una bona defensa, però amb algunes precipitacions en atac i despistes al darrere. Es nota que anem millorant de mica en mica i ens ajudem entre tots.
Jugador destacat: Oriol azuaza

MINI B:
Mini b 86 – 36 UER Pineda de Mar
Aquest cap de setmana juguem un partit amb 0 dificultats des de el primer quart fins a l’últim, però no gestionem bé aquesta superioritat.
Durant la primera part posem en pràctica el que hem estat treballant des de principi de temporada, treballar per rebre amb espai, córrer un cop tenim la pilota, no quedar-nos quiets… En atac les coses surten amb facilitat, els jugadors que més destaquen aconsegueixen repartir molt bé el joc i tirem molt sols, en canvi, la defensa no és la que toca, seguim molt despistats, sense estar atents a la pilota i pocs jugadors tenen la intensitat adequada.
Durant els últims quarts ens relaxem i permetem massa punts del rival, per una defensa fluixa sense preocupar-nos del balanç defensiu i sense ganes de recuperar la pilota i seguir portant un ritme alt.
Cal mantenir el ritme que volem durant els 8 quarts de partit, no ens serveix fer 5 quarts bons i relaxar-nos els següents 3 quarts.
Jugador destacat: Jordi Moyano

MINI FEMENI:
El Masnou 15 – 60 Mini Fem.

Avui, primera victòria més que merescuda de les nenes. Juguem contra un equip que realment és de nivell C, i això ens permet jugar còmodes i amb coherència. En atac, mostrem l’inici del joc sense pilota, on aprenem a obrir-nos i a respectar els espais, generant situacions amb bones línies i finalitzacions amb primera línia de bola. Falta treballar semàfors, és a dir, el temps que poden estar a cada espai, i el concepte de “línia a la línia”, així com la verticalitat a l’aro quan tenim la pilota. En defensa, avui mostrem l’agressivitat que hem estat fomentant, així com l’inici de les ajudes i recuperacions defensives (molts aspectes a polir), tot i que encara no tenim clara la posició ideal i l’activitat constant de cames i braços.
M’agradaria afegir que a poc a poc es comencen a veure situacions on les nenes troben solucions als problemes, i això ens indica que hem de seguir fomentant la imaginació i la creativitat a pista.
Avui surten amb el premi que portaven esperant fa molt de temps (més que merescut), i això els farà agafar més confiança en elles mateixes. Seguim en la nostra línia de treball, són unes cracks!
Jugadora destacada: Naia Alocén, que ha fet un partidàs en atac i en l’àmbit intensiu.

PRE MINI A:
El Masnou 20-70 Premini A
Primer partit com a visitants on els nois s’han adaptat bé i hem pogut donar passes endavant.
La primera part ha estat molt bé defensivament, cadascú s’ocupava del seu defensor el que ens ha ajudat a no tenir els despites que tenim normalment. Això també ens ha permès robar pilotes fàcils. A la segona part ens hem relaxat una mica i no sabíem ven bé a qui defensàvem.
Ofensivament encara que hem de prendre millors decisions en algunes situacions de tir i algun que altre pase mal donat, s’ha vist el que hem treballat, hem aixecat el cap i hem trobat companys sols sota l’cèrcol aconseguint així fer bàsquets fàcils.

Jugador destacat: Gabriel de Vega.