SENIOR B:

Sénior B 78-69 AE Minguella

Partit molt calent, que ja venia escalfat del partit d’anada.

Un inici mol pobre nostre ha fet que el primer quart anotéssim poc, i cedissim tirs que no hauríem fet que ens porta a acabar amb un marcador baix el primer parcial (12-13). A partir del segon quart hem pujat el ritme, amb més duresa i millors defenses amb transicions ràpides i acabem +5 a la mitja part, amb la sensació que cuidant més els detalls l’aventatge hagués estat més amplia.

El 3rQ l’acabem amb +10 amb bones sensacions i amb un final de període que semblava que podria ser un punt d’inflexió per la resta de partit, tot i això l’últim quart s’ha ajusta al principi i va arribar un carrusel de tècniques, però la veritat que quan mes s’ha endurit el partit hem tret el caràcter i hem guanyat partit i average.

Jugador destacat: David Manzanares

 

JUNIOR B

Maristes Ademar 63 – 74 Júnior B.

Victòria totalment merescuda, ho aconseguim a partir de compartir la pilota, bones accions defensives i una gran actitud a la banqueta. Ens hem sobreposat a una mala ratxa traient un gran partit. Felicitats a tots els jugadors pel bon treball.

Jugadors destacats: Àlex Torra 

 

CADET

Penya 62 – Cadet 67

Partit de 2 cares fent una arrencada de partit on hem ofegat la Penya a camp ofensiu començant amb un 20-6 recuperant pilotes saltant al 2×1 tota pista, el relleu de banqueta ens ha fet baixar el nivell de concentració i hem hagut de tornar a treure els 5 d’inici per marxar de 23 a la mitja part.

La segona part es molt molt molt dolenta, regalant pilotes, decidint malament, i deixant de defensar incomprensiblement, fins que la ultima jugada la defensem perquè no ens empatin i hem aconseguit que de la mengessin i no arribessin a tirar.

Aquesta segona part ens ha de servir perquè veiem que no som tan superiors a la resta si no estem al 100%.

Jugador destacat: Alessandro Nadal 

 

PRE-INFANTIL

Arenys 41 – 49 Pre-infantil

Partit amb daltabaixos contra un rival excessivament dur més que al partit d’anada.

Aquest cop hem estat centrats i no ens ha distret.

Hi ha hagut moltes estones de bon joc ofensiu i una defensa força constant.

Bons fonaments per construir, després d’unes setmanes dubitatives.

Ha estat un treball molt coral. Quan volen són un gran equip.

Jugador destacat: Pol Naranjo

 

MINI A

El Círcol 32 – 74 Mini A. 

Partit amb el millor plantejament defensiu fins ara, les bones defenses ens permeten poder atacar molt i amb qualitat. Sortim molt orgullosos ja que tots els jugadors han sumat moltíssim. Seguim treballant

Jugador destacat: Lucas Remujo

 

MINI C

CB. Canet 70 – 46 Mini C. 

Jugem contra un rival molt més físic que nosaltres, que va fer que fossin superiors en moltes parts del partit però sortim del partit amb els objectius marcats en defensa i actitud amb una valoració molt positiva, hem de seguir treballant el moviment de pilota i l’organització a pista ja que en molts moments la desorganització és massa elevada.

Jugador destacat: Sergi Ruiz

 

PRE-MINI

Pre-mini 17 – 67 Premià de Dalt. 

Juguem contra un rival que, a nivell, tècnic, es molt superior a nosaltres. Per una banda, en defensa, ha sigut el partit que més fluixets hem estat. Poc treball 1c1 amb superacions fàcils i contraatacs encaixats. Ens torna a matar el mateix, el rebot, anem com gossos rere la pilota a veure si, per força divina, ens cau a les mans. En general, partit molt dolent a nivell defensiu, on se’ns oblida allò prèviament treballat i superacions sense recuperacions ens perjudiquen molt. En atac, una altra cara. Generalment, pugem la pilota sense dificultats (tot i que encara perdem passes que els telegrafiem) i arribem a mig camp sense molt de handicap. Passat mig camp, avui s’ha començat a veure el que treballem cada divendres. Observem com aixequem el cap i movem la pilota amb cert sentit, fet que ens ha provocat situacions de passar-anar cap a l’aro- rebre i bàsquet. Aquest bon moviment de pilota toca corregir-lo molt, però surto super orgullós per veure com juguem en equip, com ens desmarquem I busquem el pase amb més sentit per, amb paciència i esforç, trobar situacions que, sense cap ni un bot, fiquem bàsquet sobre algú que va cap a l’aro. Segueixo pensant que, tot i que no hem guanyat ni un carmel, anem pel camí correcte, aprenent a jugar en equip i defensar amb sentit. Juguem a basquet, no juguem per guanyar, i segueixo creient que tot treball té recompensa i que, més tard o més d’hora, la nostra recompensa arribarà i sabrà a or. El més important, gaudeixen jugant i fan molta pinya entre ells, molt orgullós d’aquestes nenes i nens. Amb passes de tortuga, evolucionem, sempre com un equip de guanyadors.

Jugador destacat: Arnau Alocén