foto: @uemontgat

 

 

Dissabte a les 20.00h visitem el camp més trampa d’aquesta lliga, a Lliça d’Amunt.

De normal, qualsevol persona que agafi la taula classificatòria, i es miri les dades, pensarà que hem de guanyar sense patir.
De fet, els números així ho indiquen, o almenys els indicadors fan preveure això, però… tots sabem que aquests partits són “trampa”, primer de tot que hi ha un rival davant que mai es pot desmerèixer, tot i que els resultats es cert que no l’estan acompanyant en aquest inici:
-5 partits jugats per als vallesans, 0 victòries, 5 derrotes (partit davant Circol ajornat)

Per altra banda, nosaltres som l’altra cara de la moneda:
-6 partits, que comptem per victòries, sense conèixer encara la derrota, i amb un equip que està funcionant a la perfecció fins al moment.

Per als locals, els homes claus són: Seikhou Konte , Ivan Castro i Adrián Carracedo.

Sobresurt un Konte, que portà la veu cantant en atac, és el jugador que més llença ( i amb molta diferència de “2”) i el que més viatges a fet a la línia de tirs lliures, però hi trobem una dada sorprenent, el 0/9 que porta des de el 6,75…
El mateix Konte, va acabar amb problemes físics a la darrera jornada davant el Masnou, però és de suposar que formarà part del “roster” dels jugadors de Jordi Grau.

Els vallesans no tenen cap mena de pressió dissabte, però segur que tenen més il·lusió per sumar la primera victòria de la temporada, i més nostre -líders-.

Per part nostre, Bassas, només tindrà una baixa, la de Marc Camins, la resta tots disponibles en un equip on sobresurten Balagué i Morales, referent exterior, i interior i que han començat la temporada a un nivell excel·lent,

Sabedors que l’horari és estrany (dissabte a les 20.00h), que visitem el camp del cuer, que ells no coneixen la victòria, i nosaltres la derrota… és més important que mai l’inici de partit que els homes de Bassas facin a la pista dels taronja.

De ben segur que no serà tan fàcil com la gent es pensa, per això està PROHIBIT FALLAR.