COM UN TRO.

L’inici de temporada al Sílvia Domínguez ha sigut per enmarcar.
Una sortida com un tro, ens ha permès agafar una renda d’onze punts al min.2 (11-0)
Els nostres han sortit amb més força que el cumbre vieja, i han pogut agafar 26 punts d’aventatge al final del 1r quart (33-7)
Balagué amb 6 minuts al més estil Cory Higgins ha liquidat als del vallés  amb 13 punts que deixava els visitants ferits de mort.
Quan el de badalona ha necessitat aire, els visitants s’han trobat amb un auténtic duet que els ha seguit destrossant, Oriol Herrero i David Ribó han decidit que la festa no podia parar i han posat més distància entre els nostres i els groc i negre.

El 2nQ, s’ha imposat la llógica, i els vallesans han demostrat, que el primer quart, no sería la tònica de tot el partit, i han “reaccionat, liderats per un Marc Figueras que ha acabat amb 9 punts el 2n quart, però si al primer acte, era Balagué el que tenia la mà calenta, el seu relleu anotador l’ha agafat i amb molta eficàcia, Alfons Oleart, 12 punts seus al segon quart deixaven el partit tancat, i amb més distància que al finalitzar el primer.
28-19, (61-29 global).

La represa ha estat neutral, sense cap equip marcant diferencies clares, el marcador ja deixava clar que el partit ja estava decidit, i semblava que els nostres tampoc apretarien l’accelerador tenint en compte que sóm a la jornada 1, i que el físic encara no aguanta tot el que els equips voldrien.
El Castellar, va sortir amb bandera blanca del vestidor, i pactant el “no agressió” sabent que si la segona part, era igual que la primera, la desfeta podía fer història.

Marcos Morales, va ser l’home del 3Q, amb molts pick&roll centrals, podia treure profit dels desajustos grocs i negres per a poder seguir ampliant-nos l’aventatge, al tercer quart també es va estrenar com a triplista aquesta temporada, el sempre perillós Marc Camins, i va anotar un dels triples més especials de la seva carrera.
Al final del quart 22-15, per un 83-41 global

L’últim acte el van guanyar els homes de Joaquim Pérez per 18-19, els nostres ja no van voler apretar l’accelerador – també perquè ja no arribaven les cames i les forces – i van cedir l’únic quart del partit.
La nota negativa del partit, va ser que David Ribó, va abandonar el pavelló abans que s’acabés el partit amb un tall considerable al pòmul.

Al final del partit resultat de 99.59, sumem la primera, avui diumenge per a descansar, i demà a pensar ja amb el Bàsquet PIA, proper rival, diumenge vinent a Sabadell.

 

Bassas, i Morales, van destacar al final del partit  que “el +40 no serveix per a res, sinó el fas bo la propera setmana a Sabadell” i també han remarcat que “el treball coral, ha estat millor de l’esperat per estar a la jornada 1, i que el marge de millora encara és gran

 

MVP: Alfons Oleart