Els Júniors i Sénior jugaran contra rivals de la part alta, i els equips de promoció jugaran tots derbis maresmencs.

Aquest proper cap de setmana, serà un cap de setmana intens pels nostres equips. A banda del partit del Sénior A a la pista del CB.Mollet, hi ha 14 partits més que disputaran els nostres equips.

El sènior B encara un dels partits més importants de la temporada al rebre el 3er classificat, la Gramanet BC, en un duel entre el segon i el tercer classificat que podria posar més distància amb el seu perseguidor en cas de victòria.

Per la seva Banda el Sénior Sarau visitarà el camp del The Rock, un camp difícil però en el que intentarem seguir invictes despres de 15 jornades disputades.

El Sénior femení rep la visita del CB.Parets, un rival que a la seva pista ens va costar competir però que intentaran posar les coses el més diícil possible.

Pel que fa als Júniors, el Júnior A rebrà la visita d’un dels equips més forts de la competició, el CB.Vic, el Júnior B visitarà la pista del líder a Badalona, l’AE. Badalonès i el Júnior femení rebrà un dels també equips capdavanters a la classificació, el CB. Banyoles, així serà un cap de setmana molt exigent pels nostres tres júniors.

Els nostres cadets jugaran dissabte al matí com a local, obrint la jornada el Cadet B contra el CB.Cardedeu, on intentaran mantenir el nivell de joc de la setmana passada davant el Vilassar de Dalt. Més tard serà el torn del Cadet A, que rep la visita de l’Ubsa, amb ganes d’aconseguir la victòria davant un rival al que no vam poder vèncer en el partit d’anada.

L’infantil vol estrenar-se en aquesta segona fase davant l’Arenys Bàsquet, un rival al que ja ens hem enfrontat en diverses ocasions i que gairebé tots han estat partits ajustats. El Pre-Infantil visita la pista del CB.Argentona on després de competir molt bé la setmana passada intentaran fer un pas mes i poder disputar un bon partit.

El Mini A es desplaçarà a la pista del Vilassar de Mar per intentar mantenir la línia de treball de la darrera setmana i ser capaços de competir contra un rival que sempre acostuma a posar les coses difícils. El Mini B voldrà recuperar sensacions a la pista sempre complicada de la UE.Mataró.

El Pre-Mini es desplaçarà també a Mataró però en aquest cas a la pista del Boet Mataró, per jugar un partit on intentaran seguir mostrant igual que van fer la setmana passada tots els conceptes treballats durant els entrenaments.

Per últim els nens de l’escola de bàsquet disputaran el diumenge una altra trobada davant de l’escola de bàsquet del CB.Castellar.