El Sénior NGK, va sumar ahir a Lliça d’amunt la 7a victòria de la temporada en 7 partits, en un partit que va tenir un guió que ja es podia preveure.

Anar al camp del cuer, un equip que encara no coneix la derrota, i tenint al UBSA la setmana vinent (2n classificat) feia pensar que l’equip podia tenir més present el partit del dia 20, que el partit d’ahir a la ment.

I dit i fet. Tot i que Bassas va intentar al vestidor que els nostres només tinguessin al cap els 40 minuts del partit d’ahir a Lliça, sembla que no va aconseguir l’efecte esperat.
Després de 5 minuts de desconcert total ambdós costats de la pista, sembla que de la mà d’un inspirat Balagué els nostres van obrir forat a l’electrònic.
Del 7-6 favorable als locals, al 7-22, per acabar tancant el 1rQ amb un 14-25.

El 2nQ, no va tenir més història, amb els nostres amb un ritme inferior al que mostren normalment, i amb un lliça que ho intentava tot per a seguir amb vida al partit, i realment mai es van desenganxar d’aquest.
Al minut 6, va debutar amb el Sénior, el nostre junior Izan Mejía que sembla que s’ha fet amb un lloc a la dinàmica del conjunt de Bassas.

Al descans, 30-46 i el partit mig tancat.

La segona part, va ser dolenta, molt dolenta per als nostres, de fet ho demostra que la 2a part té un parcial total de 39-38 per als locals durant els 20 minuts d’aquesta.

Konte es va fer l’amo i senyor de l’atac vallesà, i els locals no podien parar-lo, mentres que en atac faltaven idees per als nostres, fet que va fer que el 3rQ es tanqués amb un 20-16 per als nois de Jordi Grau.

El quart acte, va tenir el mateix guió, Carracedo i Konte eren els homes importants per als locals, i només l’anotació de Ribó, que va tenir una excel·lent connexió amb Herrero feia que els de Bassas es poguessin endur el 4tQ i tancar un partit, i una victòria que tothom donava per feta, però que es va demostrar que en aquesta categoria si baixes el nivell, tots els equips et poden guanyar.

60-84 final, i 7/7 per als nostres.

MVP: Eric Balagué

El pròxim partit serà dissabte 20 a les 17.45 al pavelló Sílvia Domínguez de Montgat, davant el Comodality UBSA, que va 2n classificat, amb tan sols una derrota (a la primera jornada davant Santa Coloma).