El nostre Sénior A, es desplaçava a Girona amb la intenció de guanyar i segellar el seu passi a la F8.

Els de Bassas es desplaçaven amb les baixes de Camins i Medio, la resta de l’expedició al complet.

L’inici va ser un desastre per als nostres, i Bassas va sorprendre a tothom amb una zona d’inici, cosa que NO acostuma a fer mai, i dels 4 primers atacs gironins, 3 van ser triples, fet que va obligar al nostre entrenador a demanar un temps mort al min 4, amb 13-3 al marcador.

Després del minut, Morales i Balagué, van començar a carburar, jugant pick& roll, i el pivot trobava situacions còmodes sota la cistella.

Un parcial de 0-10, per acabar el quart, va posar els montgatins per davant que tancaven el primer acte amb un triple de Lasunción sobre la botzina.

19-22 al final dels primers deu minuts.

El 2nQ va ser igualat, amb anotacions als dos costats de la pista, Espinosa aguantava al Girona dins el partit, mentre que els nostres es repartien l’anotació, i al minut 7 la jugada que va començar a torçar les coses per als nostres.
Una acció que els arbitres no van veure, d’Albert Agustí sobre el nostre jugador David Ribó, va acabar amb l’11 vermell (dissabte de blanc) encarant-se amb el gironí.

Quan ja s’havien calmat els ànims, l’àrbitre va decidir que era una tècnica per a cadascú, decisió injusta pel que havia passat.

Tot i això que el Girona iguales el partit a la mitja part, va ser per una desconnexió dels nostres durant 2 minuts, del min 18 al min 20.

Del 32-39 es va passar al empat a 39, que només Olaguibe va trencar amb un tir lliure per a marxar amb avantatge al electrònic al descans, 39-40.

A partir d’aquí apagada general dels nostres, que van sobreviure als seus mals minuts, i a una actuació arbitral dubtosa.

Que el Girona va ser millor al inici del 3rQ es clar, però tot i això el criteri, no era el mateix, i va acabar per treure del partit als jugadors visitants, Ribó va ser desqualificat per una segona tècnica, en aquell moment el Girona havia capgirat el marcador 46-45, però la jugada que ho va marcar tot va ser la antiesportiva en atac a Balagué.
A partir d’allà, Espinosa, va aprofitar l’avinentesa, per anotar 5 punts seguits, i fer que els gironins “s’escapessin” 56-49.

Al final del 3Q 56-51.

L’últim Quart va tenir de tot, des d’un bon inici nostre amb un parcial de 0-4 que posava el 56-55 a l’apagada general (altre vegada).

Parcial 11-0 per als locals i partit gairebé tancat 67-55, una altre vegada castigant la zona posada per Bassas amb 2 triples consecutius.

A partir d’aquí va ser un “toma i daca” amb anotacions a dues bandes de la pista, sense que ens poguéssim apropar gaire al marcador, i el Girona no va veure perillar en cap moment la seva victòria.

Final del partit amb 74-65, justa victòria per als locals, que ja s’han classificat per a la final a vuit, i des de el club aprofitem per a felicitar-los per aquesta fita.

Nosaltres ho haurem d’intentar guanyant a Mataró el dia 29.

Jugador destacat: Marcos Morales.