La XV Nit de l’Esport de Montgat va tenir una amplia representació del nostres club. Un bonic acte on totes les entitats esportives del poble van ser-hi presents i on ens vàrem endur 3 premis!

El Mini B va recollir el premi a Millor equip infantil de l’any 2019. Mar Escobar (ent), Ona Chimisanas (aj).
El Sènior-A NGK va recollir el premi a Millor equip Sènior del 2019 pel seu ascens a Copa Catalunya. Una bona recompensa a tot el molt i bon treball realitzat.Xavi Bassas (ent), Ari Ortega (aj), Dani Fernàndez (aj), Marta Rams (aj).
I un tercer premi que ens va fer especial il·lusió: el projecte #encestandovalores va ser reconegut com a Menció especial. Un projecte que continua de la mà de FEDI España i Bàsquet Català. Va per tots els nens i nenes de la UE Montgat San Pedro! Ce prix est pour vous UE Montgat San Pedro!
A continuació, dos vídeos que recullen el moment de l’entrega de premis.

El Mini-b de la Marta ( #martafesteinstaja ) va recollir el premi a Millor equip infantil de l'any 2019!! Enhorabona cracks!! #redgats #uemontgat #montgat

Publiée par Unió Esportiva Montgat sur Samedi 30 novembre 2019

I un tercer premi que ens va fer especialment il•lusió: el projecte #encestandovalores va ser reconegut com a Menció especial . Un projecte que continua de la mà de @fediespana i @basquetcatala !! Va per tots els nens i nenes de San Pedro!! Ce prix est pour vous #SanPedro

Publiée par Unió Esportiva Montgat sur Samedi 30 novembre 2019