Oriol, jugador nou a l’equip, t’has adaptat? Com creus que pots ajudar l’equip?

Si que m’he adaptat amb els meus companys, no havia jugat abans amb cap d’ells, però la realitat es que al bàsquet, si et sents a gust i t’agrada l’equip, t’acabes entenent amb tothom.
Puc aportar, físic, i donar un extra a nivell de rebots i el que aportare també es molta intessitat i molt grup, sóc un jugador que li agrada fer del vestidor una família i fer molta pinya, animar als companys i que tots treguin el millor rendiment d’ells mateixos.

La “competició express” amb gent veterana i un any sense competir, es pitjor per nosaltres, o al tenir un equip amb talent i molta gana és suficient?

És cert que hi ha jugadors veterans competint a la categoria i superiors, i hi ha jugadors joves, això fa que ens compenetrem molt bé, sóm un equip molt complert,  i en una competició així, hem d’estar sempre al 100%, la vetaranía ens donarà un grau de qualitat, i de coneixement de la categoría.

Al tenir gent veterana com Ribó, Morales, Camins, Medio, Olaguibe….creus que jugar contra equips joves, ens pot perjudicar?

Tenim un objectiu nosaltres molt clar, que es estar davant del grup, però ni hi pensem , anem partit a partit, a lluitar-ho i demostrar l’equip que sóm.

Si m’haguessis de destacar un rival, a quí em destacaries? Per què?

No podem subestimar a ningú, tots porten molts mesos entrenant i estan desitjant competir, com nosaltres, i si tens un mal día et pot guanyar tothom, igual que tú pots guanyar a tothom.
Però per plantilla, els que haurien de ser més favorits, es Sant Josep i Girona, i repeteixo amb el màxim respecte cap a Círcol i Mataró que segur que serà partits dificils contra ells coneixent la seva filosofía.

Quin Círcol esperes diumenge?

Un equip amb molta energía, ganes i il·lusió i amb ganes de demostrar el que són, coneixem els jugadors, però el fet de no jugar amistosos, els afecta igual que a nosaltres, no és el mateix entrenar que competir.

Morales, Ribó, Olaguibe, tres veterans… en que t’ajudaran? i quina diferència amb ells has notat fins a dia d’avui?

M’aportaran, el saber estar, el saber fer, cada any agafes de referencia companys que tens, i aquest any en tinc tres amb molta qualitat, i m’han ensenyat a llegir el moviment de la pilota, i sobretot quan la pilota està al aire a saber colocarme per adelantar-me al rival i tenir aventatge al rebot,és un luxe jugar amb ells, perquè no només miren per ells, sinó que també et volen ajudar per fer-te millor jugador.

Morales-Olaguibe, la gent patia per la relació d’ells 2 al “5”, es complementen bé o hi ha xoc de trens?

Xoc de trens impossible, perque el “coach” sap portar això, els jugadors tampoc tenen ego com perquè hi hagi mal rollo, i si algun cop has vist un duel d’ells 2, sabries que hauria brega i serien durs, com ho fan als entrenos, van dur i això no és un problema, això els fa millor i compartir vestidor els fa millors a cadascu, de totes maneres la seva relació es de les millors del vestidor, es porten molt i molt bé.

Xavi Bassas, que suposa per tu estar a les seves ordres?

La gent em parlava de xavi, i em deia que venint aquí estava ben boig per posar-me a les seves ordres, pero era un repte per mi, un entrenador estricte , que m’ajuda a créixer, que em motiva i que em fa millor jugador.

Objectiu d’aquest equip? Parlaves d’objectiu clar…

Mentiria, sino et digues que l’objectiu es quedar 1r de grup i lluitar per l’ascens a lliga EBA.

Si el Montgat puja a lliga EBA… Oriol Herrero promet…..

Raparme el cap al 0, i algun altre tatoo amb alguna copa.

Parlant de tattoos, quans tattoos portes? La gent s’ho pregunta molt.

Entre petits i grans, al voltant de 100 peces tatuades, moltes peces especials, per la família, per la meva àvia, el meu germà, els meus pares, l’avi, porto a tota la famiíia tatuada a la pell.

Oriol, si t’haguessis de quedar amb algun company d’equip fins a dia d’avui?

Alex Medio, es un company, que és una excelent persona, molt atent dins i fora la pista, sempre envia whatsapps  per si estas bé dins l’equip si necessites alguna cosa, i això el fa un jugador especial.

 Si li poguesis enviar un missatge a la gent que ens veurà desde la distancia?

Que ens segueixin, i que ens animin, els sentirem aprop, i que sobretot, disfrutin dels partits en streaming que segur que podran veure.

 

Diumenge el partit, es a les 16.00h a La Plana (Badalona) vs Círcol Catolic.