Breaking news
 1. Vols jugar amb nosaltres?
 2. Mor l’ex-president Juli Folch
 3. Comunicat sobre el Coronavirus
 4. EL MONTGAT, RESISTEIX A LES EMBESTIDES DEL SANT GERVASI
 5. Resum Jornada 7-8 Març

BÀSQUET SOLIDARI PER UN FUTUR MILLOR

Ajudem a les nenes i els nens de San Pedro, a  Costa d’Ivori, país del nostre entrenador i company Christian Boham. El bàsquet i els seus valors són l’eix vertebrador del projecte esportiu i solidari, que pren forma de Campus de tecnificació durant el mes d’agost, d’escola de bàsquet permanent, formació i certificació d’entrenadors nadius i un programa anual de beques d’estudis per jugadors i jugadores. Altres accions igual d’importants que portem a terme en el marc de #EncestandoValores és l’aportació de material esportiu, sanitari i educatiu, aliments bàsics, roba i calçat esportiu, entre d’altres.

L’agost de 2019, la UE Montgat va donar continuïtat a la tasca feta en anys anteriors per en Christian i li va donar un impuls important, fent realitat aquests propòsits. Actualment, ademés de l’escola de bàsquet a San Pedro i un equip de 12 jugadors, amb 2 entrenadors, tenim un projecte d’apadrinament actiu i el ferm compromís de mantenir viva la flama que ens va descobrir la colpidora realitat en la que sobreviuen nens i nenes de Costa d’Ivori.

OBJECTIUS #ENCESTANDOVALORES

Generar i dotar d’eines per fer possible un futur millor.
Millorar la qualitat de vida i el benestar present.
Concienciar de la necessitat i els beneficis d’estudiar.

El bàsquet no és la finalitat, és el mitjà per procurar que les nenes i els nens assoleixin grans i petits somnis i millores en tots els àmbits de la seva vida present i futura. Sense ajut, els nens i les nenes de Costa d’Ivori no tenen expectatives de futur. Per això, el bàsquet representa per a totes elles i ells una possibilitat real d’assolir una vida millor.

COM

Amb la pràctica del bàsquet i la transmissió dels seus valors. Quan sorgeixen expectatives reals, les persones responen de forma positiva i entusiasta.

Cinc entrenadors de la UE Montgat van acceptar el repte d’organitzar i dirigir un campus que va reunir a més de 180 nens i nenes. Aquesta experiència ha significat importants canvis, tant a les vides d’aquelles nenes i nens com de tot l’equip de la UE Montgat desplaçat a Costa d’Ivori.
Durant l’estada al país, es va lliurar a diferents escoles, orfenats i centres sanitaris material escolar, roba i calçat, aliments bàsics i material sanitari. En l’àmbit esportiu, es va equipar a tots els participants amb roba i calçat adequat per la pràctica esportiva, així com pilotes, cistelles, carpes…
Tota l’acció es va sufragar amb una campanya de GoFundMe, l’ajut de diferents empresas i moltes aportacions individuals. La Federació Catalana de Bàsquet dona suport al projecte #EncestandoValores, certificant a entrenadors del país i aportant recursos econòmics i material.

SÍLVIA DOMÍNGUEZ,
MADRINA DE #ENCESTANDOVALORES

#EncestandoValores 2019

Inici del projecte i conclusions personals de la primera acciò a Sant Pedro.

Primers jugadors becats 2019

12 jugadors i 3 entrenadors formen l’equip UE Montgat a San Pedro.

COM POTS AJUDAR A LES NENES I ELS NENS DE SAN PEDRO, A COSTA D’IVORI?

COL·LABORA A PARTIR D’1€ AL MES

VULL APADRINAR

Amb 90 €/any escolaritzes, alimentes i vesteixes una nena o un nen de l’equip durant tot un any. En aquests moments, tenim 12 nens/nenes apadrinats. Aviat obrirem una nova acció d’apadrinament. Si tu i la teva família voleu apadrinar, deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.

VULL FER UNA DONACIÓ

Gestionem directament tots els recursos, amb absoluta transparència. Les donacions cobreixen principalment el transport de material i la seva distribució en mà a San Pedro. Fem servir la plataforma de crowdfunding GoFoundMe per gestionar les donacions. Gràcies per la teva col·laboració!

VULL DONAR 1 € AL MES

Benvingut/da al Teaming, una eina online per recaptar micro donacions d’1€ al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea de què només, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes. Cada mes, de forma automàtica, rebrem la teva micro donacio a la plataforma Teaming. Uneix-te al grup Teaming!

“EN COSTA D’IVORI, SI NADIE TE AYUDA, NO TIENES FUTURO.”

“JUGAR A BALONCESTO EN EUROPA ES EL SUEÑO DE MUCHOS NIÑOS Y NIÑAS. JUGAR EN EUROPA SIGNIFICA TENER UN FUTURO.”

“HEMOS HECHO MUCHO. MUCHO. PIDO A DIOS QUE SIGAMOS HACIÉNDOLO.”

Christian Boham

Cofundador de Futuro y Educación De la Infancia (FEDI)
Inspirador de #EncestandoValores
Entrenador de Pre-Infantil i de l’Escola de Bàsquet de la UE Montgat

Nascut a Costa d’Ivori, en Christian es l’essència del projecte. El seu neguit pel que va deixar en marxar del seu país, va fer que posés en marxa FEDI, una iniciativa que inspira i articula el projecte #EncestandoValores de la Unió Esportiva Montgat.
Al seu país és una persona molt estimada i respectada. Ho és per la tasca humanitària que realitza des de fa anys, però també per haver-se convertit en un referent per a les nenes i els nens del seu país, i ara tambè del nostre. A tots ells, en Christian envia el mateix missatge: estudia, aplica’t en l’esforç, persisteix i podràs aconseguir un futur millor.

QUI EN SON BENEFICIARIS

Nens/nenes i joves

Fins els 18 anys. Beques d’estudi i formació esportiva i humana.

Hospitals

Entrega de productes de parafarmàcia i equips mèdics.

Famílies

Aliments, roba, calçat, beques i material escolar pels fills.

Escoles

Entrega de material escolar i artístic i recull de necessitats futures.

Orfenats

Visitem i portem aliments i roba a petits sense família.

Pista esportiva

Revalorització de l’espai esportiu i entrega de material comunitari.

NOTICIA #ENCESTANDOVALORES

ENTITATS COL·LABORADORES

 • FEDERACIÓ CATALANA DE BÀSQUET
 • ICT FILTRATION
 • LYL INGENIERÍA
 • RODA EL MÓN
 • CONDIS
 • DENTADENT
 • ESTACIÓ DE SERVEI MONTGAT
 • EL MIRALL
 • NGK SPARK PLUS
 • MONTGAT OR
 • LLUÍS LLEIDA
 • CEDRIA
 • CAN CHIMI
 • CRUZ
 • DPV
 • FISIOSALUT
 • MARÍ IMMOBLES
 • LA RIERA PÀDEL
 • SABATER CONSTRUCCIONS
 • SANT CEBRIÀ
 • CINÈTICAFILMS

Sponsors, compromesos amb els valors de l'esport.
Gràcies per fer-nos confiança

Equip Sènior Masculí "A"
Equips Femenins

Empreses i entitats col·laboradores
del projecte esportiu i solidari #EncestandoValores.

Segueix-nos a les xarxes socials: #EncestandoValores