Ferms i decidits, aquest 2020 tornem a activar els cors, les il·lusions i les ganes en vers el projecte #EncestandoValores. En aquesta segona edició, ampliem l’equip de col·laboradors directes, posem en marxa noves iniciatives de recapta de donacions econòmiques i cridem a tota la família de la UE Montgat a sumar esforços per les nenes i els nens de San Pedro, Costa d’Ivori.

Entre tots i totes ho vam fer possible i entre totes i tots ho tornarem a fer possible. Aquest any amb la voluntat d’ampliar el programa de beques, de 12 a 24, obrint les portes del Campus del mes d’agost fins a 250 nenes i nens, i convocant i certificant una nova promoció d’entrenadors nadius.

L’Escola de la UE Montgat a San Pedro està a ple rendiment, amb 12 jugadors becats i 2 entrenadors. Gràcies a la col·laboració de tots, aquests jugadors estan escolaritzats, vestits i alimentats, durant tot un curs lectiu, i entrenen al club.

1 € al mes

Una de les iniciatives que s’han posat en marxa per recaptar fons, és el Teaming. Es tracta d’una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea de què només, amb 1€, no podem fer massa però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes. Ja tenim la plataforma activa. Si vols fer-te Teaminer, és molt fàcil. Uneix-te al grup fent “clic” aqui.