SOTS 21
CB FONTAJAU 65 – U21 60
Un altre partit a la llista dels que hem de guanyar… Partit amb molts errors per ambdues parts, veníem de NO entrenar aquesta setmana, amb jugadors tocats i malalts… I la veritat és que l’equip ha treballat molt seriós (amb molts errors) però molt seriós… Primer quart i segon quart en principi nostres on marxem de fins a 10 punts, però què a la mitja part ens igualen… 3er quart horrible on abaixem el cap i ens desanimem per dues accions de l’altra equip… A partir d’aquí l’equip s’ha refet, mostrant orgull, barallant-se per cada pilota i amb una banqueta que ja m’agradaria tenir-la cada partit!!!
Jugador del partit: La banqueta!!! És a dir tots!!!

JUNIOR A
Amb el Junior A hem jugat 2 partits aquest cap de setmana i hem seguit exactament el mateix guió en tots dos.

Junior A 67-68 CBF Lleida
Bona primera part sortint agressius en defensa, llegint bastant bé situacions 2c1 i marxant a la mitja part +3. Comencem el 3rQ empanat encaixant un 2-8 que ens posa l’ai al cor. Masses errades nostres no provocades fa que el partit sens escapi per detalls.

CN Sabadell 69-70 Junior A
Partit irregular. Sortim excel·lent essent un 2-20 a favor en 6′ i després ens relaxem i encaixen un 17-2 que ho deixa igualat. Al 2nQ som més regulars ja acabem +16. Al descans demanem matar-ho els primers 5′ però, com ahir, sortim malament encaix net 14 punts en 3′. Ells ens fan molta zona i nosaltres no som capaços de fer dos bons atacs seguits, tenim massa tendència a tirar la bola a terra. L’últim quart seu, el guanyen 21-10, nosaltres cometent errades i precipitats. Una última defensa nostra, anant +3 on fem tot el que no s’ha de fer els hi dona una molt bona opció de guanyar, però acaba en bàsquet de 2 i guanyem.

Aquest cap de setmana hem après a donar-li importància a cada atac i cada defensa. Cara i creu

JUNIOR B
Junior B 66 – Vilassar Dalt 55
Partit molt fluix en línies generals, on arribem +3 a mitja part i trenquem el partit amb un 19-4 en 5 min del 3r quart. Ens relaxem massa d’hora i som poc ambiciosos en moments de partit que fa que acabis +11.

CADET A
Cadet A 59 Cerdanyola 38
Partit que ens serveix per recuperar sensacions després de dues setmanes sense competir. Primera part jugant amb poca tensió i al seu ritme. Millora clara a la 2a part on hem arribat a +25. Destacar q el partit avui l’ha dirigit en Mateo ja que ho havíem pactat feia dies i l’ha portat molt bé

CADET B
Cadet B 49 – 42 Masnou
Gran partit de tot l’equip que manté la línia ascendent en l’àmbit de joc i d’actitud de les últimes setmanes. Sabíem que seria un partit molt igualat i així va ser. Aconseguim un avantatge de 10 punts al primer quart que marcaria el resultat final. La tònica del partit seria la mateixa durant els següents 30 minuts de partit, amb moments bons tant defensivament com ofensivament tenint minuts on trobem moltes situacions de tirs alliberats, llastima que no va ser el partit amb més encert. Hem aguantat els tirons del rival i cada cop que volien apropar-se en el marcador em tingut el cap fred per mantenir els 9-10 punts que vam aconseguir al 1er quart.
MVP: Aquesta setmana li donem el premi de millor jugador al Marçal Montferrer.

CADET C
Cadet C – 63 Minguella C – 65
El partit té les dues cares de la moneda.
Inici de partit amb igualtat fictícia en el marcador. Les nostres errades en la defensa de l’1×1 i en el 2×2 ens fan arribar a la mitja part -20.
Al vestidor parlem del concepte amb que entrenem aquestes situacions i els pregunto si ho estem fent al partit: la resposta dels jugadors és la. Correcte: “NO”
Sortim convençuts que hi posarem tot per “SI” fer-ho, i ho fem.
La millora ens permet recuperar més pilotes i que no ens anotin fàcil i, en canvi, aconseguim millors resultats en les nostres possessions. Equilibrem el marcador fins el cara-i-creu final.
Destacar la reacció de l’equip a la 2ona part i en particular a en Jan Mateu, agafant responsabilitats i portant l’equip.

PRE INFANTIL
Masnou 55 – 70 Preinfantil.
Bon partit dels nois tot i que ens ha costat entrar-hi. Hem intentat jugar generosos en atac però no ha acabat de sortit fent que en algun moment ens remuntessin la distància que teníem, però hem sabut seguir endavant i no decaure. En defensa bastant fluixet, ens superaven molt fàcil i vam intentar saltar al 2 pro encara no acaba de sortir.
Molt content de l’actitud dels nois, ja que tot i que a l’inici del últim quart només estàvem +3, vam poder seguir lluitant per acabar enduent-nos la victòria.
Jugador del partit Oriol Azuaza

MINI FEMENÍ
Pineda de Mar 48 – 21 Mini Fem. Partit que ens ha servit per aprendre a gestionar les nostres emocions
En atac, remarcar el petit pas endavant en el concepte del passe avançat, després de matxacar-ho bastant en els últims entrenaments. A més, bona verticalitat i agressivitat que ens permet treure faltes i bàsquets. Avui, em quedo que les nenes (sobretot la Ivana i l’Aledis) s’han atrevit a provar diversos gestos tècnics que hem fomentat als entrenos (Lebron, canvis per darrere, passe sobre bot… ) i aquest és el principal objectiu que ens vam marcar a principi de temporada, ser creatives i no tant disciplinades. D’altra banda, afegir que ara toca començar a introduir normes per generar línies i pujar bola.
En defensa molt bona actitud de totes, sense excepció. Pas endavant en l’1c1 i en el rebot, tot i que encara ens empanem de vegades i se’ns oblida. Tocarà seguir fomentant aquests hàbits i treballar més el principi d’ajudes (pistoles).
En resum, bon partit amb despistes puntuals que ens maten i fan que se’ns vagi el marcador. De totes formes, seguim retallant resultats i això ens indica que anem pel bon camí. Seguim, sempre gaudint i esforçant-nos
Jugadora destacada: Èlia Sampietro

PREMINI A
Circol 57-59 Premini A
Partit de pujades i baixades, amb quarts molt bons defensivament que ens han permès estar bé ofensivament. Ells no han baixat el nivell defensiu en cap moment i quan hem tingut errades les han aprofitat.
En atac hem sortit sense por a fer coses, hem jugat en equip i tot i que no hem pres les millors decisions hem donat un pas endavant.
A nivell d’actitud hi ha hagut un canvi a la banqueta, ens hem animat entre tots i tot i algunes males cares hem acabat a l’últim quart amb una gran actitud, cosa que ens ha permès acabar amb un resultat guanyador en un partit molt ajustat.
Ells han sortit molt contents i s’han divertit que al final es el més important!
Jugador destacat: Adrià Delgado